Search Icon

מועד תקפות: יום חמישי, 30 בנובמבר 2020

המחויבות שלנו לפרטיות

פרטיותך חשובה לחברת Rimini Street, Inc (להלן: "רימיני סטריט", "חברה", "אנו", "לנו", "שלנו") כפי שהיא חשובה עבורך ("את/ה", "לך", "שלך"). לעולם לא נמכור את המידע האישי שלך לצדדים שלישיים כלשהם.

הודעת פרטיות זו מהווה הודעה כללית אודות הדרכים שבהן אנו אוספים מידע אישי, משתמשים בו ומגלים אותו למטרות עסקיות לגיטימיות של רימיני סטריט וכיצד אנו מגנים על זכויותיך.  הודעת פרטיות זו חלה על האתר שכתובתו www.riministreet.com ויישומים המשתמשים בכתובת דומיין זו והנשלטים על ידי רימיני סטריט ("האתרים"), על כל אירוע, תערוכה, אינטראקציה עם נציגינו העסקיים ("פעילויות עסקיות"), על שימושנו במידע האישי לצורך הגנה על זכויותיה המשפטיות, קניינה ואבטחתה ("אבטחה") של רימיני סטריט, על שימושנו במידע האישי של העובדים בעבר, בהווה ובעתיד למטרות משאבי אנוש ("HR") ככל שיתווסף על ידי מדיניות הפרטיות הפנימית בעניין משאבי אנוש של רימיני סטריט אליה יש לכל העובדים גישה, ועל פעילויות כלשהן בתחום השירותים הכפופות לחוזה, ככל שזו לא מוחלפת על ידי הסכם כתוב חתום כדין עם לקוח ("שירותים"). אנו מגנים על המידע האישי שלך בהתאם להודעת פרטיות זו בכל פעם שאנו משתמשים בו למטרות אלה ומעמידים לרשותך מידע על זכויותיך ובחירותיך בנוגע למידע האישי שלך הקבועות בזאת.

סרטיפיקציה והשתתפות APEC CBPR

נוהלי הפרטיות של רימיני סטריט המתוארים בהודעת פרטיות זו תואמים את מערכת כללי הפרטיות חוצי-הגבולות (CBPR) של הפורום לשיתוף פעולה כלכלי אסיה – האוקיינוס השקט (APEC). מערכת ה- APEC CBPR מספקת מסגרת לארגונים להבטחת הגנה על מידע אישי המועבר בין כלכלות APEC המשתתפות.  מידע נוסף על מסגרת APEC ניתן למצוא כאן

TRUSTe

מסגרת ההגנה על הפרטיות – האיחוד האירופי-ארה"ב ושווייץ-ארה"ב

‏ רימיני סטריט שותפה ודבקה בעקרונות ההגנה על הפרטיות כלפיהן היא אישרה כי היא עומדת בדרישות מסגרת ההגנה על הפרטיות של האיחוד האירופי-ארה"ב ומסגרת ההגנה על הפרטיות של שווייץ-ארה"ב.  אנו מחויבים להכפיף את כל המידע האישי המתקבל ממדינות החברות באיחוד האירופי EU)), מהממלכה המאוחדת ומשוויץ, בהתאמה, בהסתמך על מסגרת ההגנה על הפרטיות, לעקרונותיה הישימים של המסגרת.  למידע נוסף אודות מסגרת ההגנה על הפרטיות (Privacy Shield), בקר ברשימת מגן הפרטיות של משרד המסחר האמריקני בכתובת https://www.privacyshield.gov/list.

המידע האישי שאנו אוספים ומקבלים

אנו עשויים לקבל מידע אישי מסוים באמצעים הבאים:

  • כאשר אתה (באופן אישי, בטלפון או באופן אלקטרוני) מחליף איתנו הודעות (כולל אנשי הצוות שלנו שעובדים בפעילויות עסקיות, במשאבי אנוש ובתפקידי מתן שירותים), ככל שהודעות או פרטי כתובת השולח הללו מכילים מידע אישי שאתה בוחר לשלוח או להציגו בפנינו.
  • כאשר אתה מנהל אינטראקציה עם פעילויות עסקיות כגון אירועים, מסמכים מקוונים ופעילויות אינטראקטיביות, מחליף איתנו את כרטיס הביקור שלך, דן בשירותים שלנו עם אחד מנציגינו, או בעת אינטראקציה עם נציגינו או עם חשבונות חברה ממותגים ברשתות החברתיות, אנו עשויים לאסוף את מידע שאתה מזין או משתף, כגון פרטי קשר עסקיים, כולל תואר התפקיד שלך, והאם יש לך אינטרס ויכולת להשפיע על רכישת השירותים שלנו על ידי גורם עסקי.
  • כאשר אתה מנהל אינטראקציה עם כתובות הדוא"ל השיווקיות שלנו, במקרה כזה מידע כזה מוגבל לצורך יידוענו האם פתחת או הקלקת על דוא"ל.
  • כאשר אנו רוכשים, מאמתים או משלימים את פרטי הקשר העסקיים שלך באמצעות מדריכים ושירותים עסקיים של צד שלישי שבהם אפשרת לפרטי יצירת הקשר העסקיים שלך להיות זמינים באופן כללי.
  • כאשר אתה מקיים אינטראקציה עם האתרים שלנו, במהלכם אתה רשאי להזין מידע לשדות כמו בטפסי אינטרנט.
  • כאשר פונקציית האבטחה שלנו אוספת מידע כאשר אתה מבקר באתרי המשרדים העסקיים שלנו או מתקשר עם הרשתות ועם מערכות המחשוב שלנו.  במתחמי החברה שלנו, מעקב וידאו ויומני מבקרים עשויים ללכוד ולתעד את חזותך החיצונית, את הזמן והמיקום.  בעת השימוש במערכות המחשוב שלנו, הכניסות והאינטראקציות שלך יירשמו, ובמקרים מסוימים יתכן שייאסף המיקום הגאוגרפי המדויק שלך.
  • כשאתה גולש באתרים שלנו, במהלכם ניתן לאסוף מידע אנליטי באופן פסיבי כגון כתובות IP, הגדרות דפדפן אינטרנט, מידע על מערכת ההפעלה, התאריך, השעה ומשך הביקורים ודפי הפניה/יציאה.  צדדים שלישיים כגון רשתות חברתיות ושותפי פרסום עשויים גם לקבל מידע אודות המכשירים שלך כאשר אתה מבקר באתרים שלנו או משתמש בתכונות של רשתות חברתיות כגון כפתורי "שתף" או "לייק".  איסוף כזה מתרחש באמצעות קבצי עוגייה וטכנולוגיית איסוף נתונים פסיבית, כפי שיפורט בהמשך.

הסכמתך – בנסיבות מסוימות שצוינו לעיל, יתכן שיהיה ראוי שנקבל את הסכמתך המפורשת מראש, ובמקרה כזה, נציג בפניך מידע ספציפי יותר ובחירה, וניתן יהיה לשנות בחירה זו באופן חופשי מבלי לגרוע מזכויותיך או להסב להם כל תוצאה.  במקרים אחרים, כאשר אנו מניחים או מסיקים שישנה הסכמה מסיבות חוקיות, תוצג בפניך הזדמנות מספקת לבטל את הסכמתך לשימושים נוספים כאלה. ילדים או קטינים – איננו אוספים, משתמשים, או חושפים ביודעין מידע אישי מילדים או קטינים, והשיווק והשירותים שלנו הם מעניינם של עסקים ולא כוונו או נועדו לפנות לילדים או לקטינים.  אם נודע שאספנו את המידע האישי של ילד מתחת לגיל 16 או גיל מינימום שווה ערך בהתאם לתחום השיפוט, לדוגמה, גיל 13 בארצות הברית, אנו ננקוט צעדים למחיקת המידע האישי בהקדם האפשרי.  אנא פנה אלינו באופן מידי לכתובת הדוא"ל privacy@riministreet.com אם תיווכח לדעת שילד או קטין (כהגדרתם בתחום השיפוט של אזורך) מסר לנו מידע אישי.

המידע האישי שאנחנו אוספים

ייתכן שנאסוף את סוגי המידע האישי הבאים כשאתה ניגש לאתר או משתתף באירועים:

  • מידע אישי שאתה מספק ישירות כשאתה מבקש הצעת מחיר, כשאתה מבקש מידע אישי יותר או כשאתה מבקש מאתנו לפנות אליך בנוגע לשירותים של Rimini Street‏, או דרך הודעות דואר אלקטרוני שאתה שולח אלינו, כולל מידע אישי כגון שם, חברה (אם ישנה), כתובת דואר אלקטרוני ומספר טלפון.
  • מידע שאתה מספק ישירות, כולל מידע אישי שאתה שולח דרך אתר זה במסגרת התהליך המקוון להגשת מועמדות למשרה.
  • בכפוף להסכמה מפורשת מראש ממך, מידע הנאסף בצורה פסיבית, לרבות באמצעות "קובצי Cookie‏" המתוארים בהמשך, כגון כתובת ‏IP‏, מידע על דפדפני אינטרנט ומערכות הפעלה, תאריכים ושעות של ביקורים, דפים מפנים/דפי יציאה ודפי האינטרנט שבהם ביקר דפדפן האינטרנט שלך בעת הגלישה באתר.
  • בכפוף להסכמה מפורשת מראש ממך, פרטי לחיצות הקשורים לדואר האלקטרוני של Rimini Street‏ ולפעילויות שיווק קשורות; ומידע מצטבר שאינו אישי, כגון מספר הכניסות לשבוע או לדף אינטרנט.
  • מידע אישי שאתה מספק ישירות באירועים על-ידי מילוי טופס ליצירת קשר, החלפת כרטיסי ביקור או החלפת פרטי קשר באמצעות אסימון אלקטרוני.
  • בנסיבות מסוימות ובכפוף להסכמה מראש ממך, ייתכם שנעבד מידע אחר יחד עם המידע האישי, כגון מיקום גיאוגרפי מדויק יחד עם שמך. במקרה זה, נתייחס לכל מידע שכזה בתור מידע אישי.

עבור מידע אישי המעובד בהוראת הלקוחות ו/או השותפים שלנו, Rimini Street‏ לרוב אינה מקיימת קשר ישיר עם האנשים שהיא מעבדת את המידע האישי שלהם.

איננו אוספים מידע אישי, משתמשים בו או חושפים אותו ביודעין כשמדובר בילדים מתחת לגיל 16. ‏ אם אנחנו מגלים שאספנו מידע אישי של ילד מתחת לגיל 16, או הגיל המינימלי התואם בתום השיפוטהקיים, כגון גיל 13 בארצות הברית, אנחנו נוקטים צעדים למחיקת המידע האישי בהקדם האפשרי. ‏ פנה אלינו מיד אם אתה מגלה שילד מתחת לגיל 16 סיפק לנו מידע אישי.

מדוע וכיצד אנו משתמשים במידע אישי

אנו עשויים לאסוף ולהשתמש במידע אישי בחיפוש אחר אינטרסים עסקיים חוקיים, כגון:

  • לשירותים, כגון כאשר אתה מתקשר עם צוות תמיכה טכנית או יועצים למטרות השירותים או כאשר אנו משפרים או מפתחים הצעות חדשות על סמך העדפותיך ומשובך, כולל עדכון המידע שלך בחלקים מהאתרים העומדים לרשותך כפורטלי תמיכה במסגרת הסכם.
  • למטרות משאבי אנוש חיצוניות, כגון גיוס וחיפוש כישרונות, ניהול יישומי עבודה ואינטראקציות המנהלת בינך לבין צוות משאבי האנוש שלנו, כולל כאשר אתה עושה זאת באמצעות פורטל הגשת מועמדות למשרות שאנחנו מכלילים באתרים שלנו.
  • למטרות פנים בתחום משאבי אנוש, כגון ניהול הטבות, ניהול עובדים, פיתוח קריירה ומעורבות עובדים.  העובדים הקיימים נדרשים לעיין במדיניות הפרטיות הפנימית של רימיני סטריט לפרטים נוספים.
  • למטרות בטיחות/גהות, כגון הגנה על בריאותם ובטיחותם של עובדים או גורמים אחרים שאנו עשויים להיות מחויבים להם או הגנה על רכושה או על זכויותיה החוקיות של החברה, לרבות מילוי חובות אתיות.
  • למטרות אנליזות ומעקב אחר מבקרים באתרים, כגון הבנת המיקום הכללי והדמוגרפיה של המבקרים באתר שלנו והפופולריות והעניין בחומרי הקידום וההודעות שלנו.  מידע שנאסף באופן פסיבי קשור לעתים גם למידע על מבקרים או למידע על משתמשים או לקוחות, על מנת להבין את מסע הגלישה של מבקר אינדיבידואלי או עניינו של הלקוח במוצרים או בשירותים קיימים או פוטנציאליים.
  • לפעילויות עסקיות, כגון תקשורת איתך אודות וובינרים שלנו, אירועים, מידע ונכסים להורדה, והיצע השירות שלנו והבנת הפופולריות והעניין בפעילויות כאלה.

שמירת מידע אישי – אנו עשויים לשמור את המידע האישי שלך למשך המטרה העסקית התקפה שלשמה הוא נאסף במקור, או אם מטרות הבטיחות והגהות הנ"ל דורשת שמירה ארוכה יותר, כגון כאשר אנו צריכים לשמור על מידע מספיק המאפשר לכבד בקשה לביטול מנוי.

גילוי מידע אישי

רימיני סטריט משתפת מידע למטרות עסקיות בנסיבות הבאות, ורק כאשר הנמען של אותו מידע מצהיר ומסכים לאמצעי הגנה מתאימים לביטחון ולפרטיות המידע האישי שלך:

  • בעת חשיפת מידע לשותפים ולצדדים שלישיים במסגרת סעיף זה, בכל פעם שתתרחש העברה בינלאומית, אנו נפעיל אמצעים מתאימים כדי להבטיח את העברתו כחוק של מידע אישי כזה.
  • כאשר אנו חולקים מידע עם שותפים עסקיים בבעלות מלאה או בבעלות רוב תחת המותג רימיני סטריט.
  • כאשר אנו חושפים מידע אישי לחברות ספקיות צד שלישי המסייעות לנו בפעילות עסקית, באתרים, במשאבי אנוש, בבטיחות וגהות או בשירותים או לצוותים משלימים אשר עשויים להצטרף מעת לעת לכוח העבודה שלנו.
  • אם וכאשר עלינו להשיב לרשויות רגולטוריות ו/או שיפוטיות לצורך מידע כנדרש בחוק, כמו למשל לציית לזימון לדין או להליך משפטי אחר, כדי להגן על זכויותינו, לחקור הונאה או להגיב לבקשה רגולטורית.

·         אם או כשאנחנו יוצרים או רוכשים גורם אחר שהופך לחלק מרימיני סטריט, או שנרכשים על ידי גורם אחר.  אם רימיני סטריט מעורבת במיזוג, רכישה או מכירה של כל נכסיה או חלקם, אתה תקבל הודעה בדוא"ל ו/או הודעה בולטת באתרנו על כל שינוי בבעלות או בשימושים במידע האישי שלך, וכן כל בחירה שיש לך בנוגע למידע האישי שלך.   כאשר אנו משתפים פעולה עם צדדים שלישיים לניהול הפרסום שלנו באתרים אחרים. שותף הצד ג' שלנו עשוי להשתמש בטכנולוגיות כגון קבצי עוגייה (Cookies) כדי לאסוף מידע על הפעילויות שלך באתרים אלה ובאתרים אחרים על מנת לספק לך פרסום על סמך פעילויות הגלישה ותחומי העניין שלך. להבנת מידע נוסף אודות טכנולוגיות אלה, ראה אודות קובצי עוגייה וטכנולוגיית איסוף נתונים פסיבית.

המחויבות שלנו לאבטחת מידע

רימיני סטריט מטפלת במידע אישי רק בדרכים התואמות את המטרה שלשמה נאסף, למעט במקרים בהם עשויות לחול מטרות אבטחה. תחת נסיבות כלשהן, אנו נוקטים בצעדים סבירים כדי לוודא שהמידע האישי של הלקוח מדויק, שלם, עדכני ומהימן בכל הנוגע לשימוש המיועד לו בהתבסס על המידע האישי שנמסר לנו. עם זאת, רימיני סטריט אינה אחראית להבטיח שיש בידיה מידע אישי עדכני של כל לקוח או משתמש באתרים, ורימיני סטריט גם לא תהיה אחראית להבטיח שלקוחות או משתמשים באתרים מעדכנים את המידע האישי שלהם ברימיני סטריט.

רימיני סטריט נוקטת באמצעים סבירים ומתאימים לשמירה על חסיונו, שלמותו וזמינותו של מידע אישי בכדי למנוע שימוש או חשיפה בלתי-מורשים שלו. בכך נכללת שמירתה וניהולה של מערכת אמצעי הגנה מנהליים, פיזיים וטכניים מתאימים ומקובלים בדרך כלל לאבטחת מידע אישי שכזה.  רימיני סטריט עוברת ביקורת ומחזיקה בהסמכה לתקן ISO 27001 ביחס לניהול אבטחת מידע ובהסמכה לתקן ISO 9001 ביחס לניהול איכות השירותים.

אודות עוגיות וטכנולוגיית איסוף נתונים פסיבית

רימיני סטריט ושותפיה עשויים להשתמש בטכנולוגיות מעקב באינטרנט כגון קבצי עוגיות Cookies)), קבצי clear GIFs, טביעות אצבע דיגיטליות Fingerprinting)), אחסון מקומי של תכני HTML 5 לניתוח מגמות, לנהל את האתרים, לעקוב אחר תנועות המשתמשים ברחבי האתר ולאסוף מידע דמוגרפי אודות בסיס המשתמשים שלנו בכללותו.  אנו עשויים לקבל דו"חות המבוססים על שימוש בטכנולוגיות אלה על ידי חברות אלה על בסיס פרטני ומצטבר. דפדפנים שונים עשויים להציע כלי ניהול משלהם להסרת טכנולוגיות מעקב מסוג זה.  אנו מספקים מידע מפורט על כל המעקב כזה ברשימת קבצי עוגייה שלנו, ומאפשרים לך להתאים את הגדרות קבצי העוגייה ובהתאם למיקומך ולמטרת המעקב אנו עשויים לבקש ממך לדעת אודות בחירתך בנוגע לשאלה האם לקבל קטגוריות מסוימות של עוגיות.

טכנולוגיות מעקב

לטכנולוגיות המעקב שמות שונים, ולהלן מעט רקע על הסוגים השונים הנמצאים בשימוש באתר זה.

קבצי עוגייה הם קבצי טקסט קטנים המאחסנים מידע על האינטראקציות שלך עם אתר מסוים, באופן זמני (במקרה זו, יכונה קובץ עוגייה "זמני" (temporary) או קובץ עוגיית הפעלה/סשן session)), ונמחק לאחר סגירת חלון הדפדפן שלך) או באופן קבוע יותר בכונן הקשיח של המחשב שלך (מכונה "עוגייה קבועה" (permanent") או "עוגייה מתמידה" (persistent cookie)). עוגיות יכולות להקל על השימוש באתר בכך שהן מאפשרות לשרתים לגשת במהירות למידע מסוים:

בעוגיות סשן (Session cookies) ניתן להשתמש כדי לסייע לדפדפן המשתמש לנווט באתר בצורה חלקה יותר והיא יכולה להופיע אם המשתמש מגיע מאתר שעמו יש לאתר שבא אחריו קשר כלשהו (למשל, אתר של חברה שותפה) ויכול לספק מידע מועיל.

ניתן להשתמש בקובצי עוגייה קבועים/מתמידים לצורך התאמה אישית של אתר למשתמש, כמו למשל על ידי שמירת סיסמאות, העדפות, וכן מידע אודות רישום ואודות חשבונות, כך שמשתמשים לא יצטרכו להזין מידע זה בכל פעם שהם מבקרים באתר.

האתרים עשויים להשתמש הן בעוגיות סשן/זמניות והן בעוגיות קבועות/מתמידות כדי לאחסן מידע המאפשר לנו להציע לך שירות לקוחות טוב יותר וניווט קל יותר באתרים. כדי להקל על השימוש באתרים, אנו משלבים מידע שנאסף באמצעות עוגיות עם המידע האישי שלך. רוב דפדפני האינטרנט מקבלים קבצי עוגייה באופן אוטומטי, אך באפשרותך לשנות את הגדרות הדפדפן כדי למחוק קבצי עוגייה לאחר כל הפעלה/סשן (session) או למנוע קבלה אוטומטית של קבצי עוגייה של צדדים ראשונים או שלישיים, אם אתה מעדיף כך. שים לב שאם אתה מגדיר את הדפדפן שלך לדחיית קבצי עוגייה, ייתכן שלא תוכל לגשת לפונקציות או לאזורים חשובים באתרים או ליהנות מתכונות נוחות מסוימת באתרים. למידע נוסף כיצד לממש את העדפותיך בנוגע לקבצי עוגייה באמצעות ממשקי הדפדפן, בקר בתוכן העזרה של הדפדפן או המכשיר שלך. קיבלנו קישורים להוראות לחסימת קבצי עוגייה בהתאם לדפדפן שעליו אתה מסתמך, וקישורים כאלה נשמרים ונתונים לשינויים מצד מפתחי הדפדפנים החשובים האלה:

Clear GIFs (ידועים גם כמשואות רשת (Web Beacons)/חרקי רשת (Web Bugs)), יכולים לעקוב אחר מסלול גלישתו של מבקר בודד באתרים שלנו כדי לעזור לנו לנהל טוב יותר את התוכן על ידי יידוענו לגבי איזה תוכן יעיל.  Clear gifs מוטבעים באופן בלתי נראה בעמודי האינטרנט והם בערך בגודל הנקודה שבסוף משפט זה. אנו קושרים את המידע שנאסף באמצעות clear gifs למידע אישי אשר הוזן על ידי המבקרים במטרה להבין כיצד אותו מבקר קיים אינטראקציה עם האתרים.

טביעת אצבע של דפדפן פירושה יצירת מזהה לדפדפן שמבקר באתר בהתבסס על השילוב האפשרי הייחודי של הגדרות שהוא מעביר אוטומטית.

אחסון מקומי, כגון שימוש ב- HTML5, משמש לאחסון מידע והעדפות תוכן. דפדפנים שונים עשויים להציע כלי ניהול משלהם להסרת HTML5.

העברות נתונים חוצות-גבולות

אנו מעבירים, מאחסנים ואחרת מעבדים נתונים אישיים בתוך משפחת החברות הגלובלית שלנו וכן לספקי שירותים של צד שלישי הנמצאים בתחומי שיפוט מאושרים ברחבי העולם.  בכל פעם שאנו עושים זאת, אנו מיישמים מנגנון העברה הולם מבחינה חוקית כגון סעיפים חוזיים סטנדרטיים שאושרו על ידי רשות/רשויות הגנת המידע הרלוונטיות.

הזכויות שלך

על פי בקשה אנו נספק לך מידע אישי אודות האם, כשולטים על מידע, אנו מחזיקים במידע אישי כלשהו שלך וכן בפרטים נוספים אודות גורמים אחרים אשר לו גילינו מידע אישי כלשהו. אתה רשאי לגשת, לתקן או לבקש מחיקה של המידע האישי שלך על ידי פנייה אלינו.  אתה אף רשאי להתנגד להמשך עיבודו של המידע האישי שלך או להגביל את המשך עיבודו בכל עת. מוקנית לך הזכות לקבל את המידע האישי שלך בצורה אלקטרונית נפוצה. אנו נגיב לבקשתך תוך זמן סביר. בכל מקרה, נתונה בידך גם הזכות להגיש תלונה לרשות הגנת הנתונים הקרובה אליך בנוגע לעיבוד המידע האישי שלך.

לטיפול בבקשתך, אנו עשויים לבקש ממך מידע אישי בכדי לאפשר לנו לאשר את זהותך וזכותך לגשת למידע אישי זה, וכן לחפש את המידע האישי שאנו שומרים וכן לספק לך אותו. חוקים ישימים או דרישות רגולטוריות עשויים לאפשר לנו או לדרוש מאיתנו לסרב למסור או למחוק חלק מהמידע האישי שעליו אנו שומרים, למשל אם עלינו לשמור על מידע מינימלי המאפשר לנו להבטיח שלא ניצור עמך קשר בעתיד.

העדפות שיווקיות
אם בכל עת לאחר ההרשמה לקבלת מידע, תשנה את דעתך ולא תהיה מעוניין לקבל מאיתנו מידע או דוא"ל שיווקי כלשהו, אנא שלח בקשה לכתובת unsubscribe@riministreet.com, השתמש בקישור ביטול הרישום הכלול במיילים השיווקיים שלנו, או בקר באתר www.riministreet.com/unsubscribe וציין את הבחירה החדשה שלך.

העדפות לגבי עוגיות

כאמור תחת הכותרות לעיל, עוגיות וטכנולוגיית איסוף נתונים פסיבית, ייתכן שתוצג בפניך אפשרות להסכים או לבטל הסכמה לקטגוריות ספציפיות של טכנולוגיית מעקב אחר מבקרים שאינן חיוניות, כמפורט ביתר הרחבה ברשימת העוגיות שלנו, ותוכל לשנות את ההגדרות של קבצי העוגיות שלך בכל עת.

המלצותיך

אנו מפרסמים באתרנו בהסכמת הלקוח מראש את המלצותיו העשויות להכיל מידע אישי כגון שם הלקוח. אם ברצונך לעדכן או למחוק את המלצתך, תוכל ליצור איתנו קשר בדוא"ל privacy@riministreet.com.

זכויות הגנה על פרטיות

ביחס למידע אישי שהתקבל או הועבר עפ"י מסגרת מגן הפרטיות, רימיני סטריט כפופה לסמכויות האכיפה הרגולטוריות של נציבות הסחר הפדרלית בארה"ב. במצבים מסוימים, אנו עשויים להידרש לגילוי מידע אישי בתגובה לבקשות כדין מצד רשויות ציבוריות, לרבות לצורך עמידה בדרישות הביטחון הלאומי או אכיפת החוק. בתנאים מסוימים, המתוארים ביתר פירוט באתר מגן הפרטיות,
כיצד להגיש תלונה, באפשרותך לקרוא לקיומה של בוררות מחייבת, אם כבר מוצו הליכים אחרים לפתרון המחלוקת.

זכויותיך ביחס ללקוחותינו

במצבים שבהם אנו מהווים גורם המעבד נתונים ומספקים שירותים ללקוחות, בדרך כלל אין לנו שום ידע לגבי האנשים שהמידע האישי שלהם קיים במערכות שאנו מחויבים לתמוך, ואין לנו שום מערכת יחסים עם אותם האנשים. אדם המבקש גישה אל, או המבקש לתקן, לשנות או למחוק מידע אישי לא מדויק אשר נמסר ללקוח או לשותף של רימיני סטריט, מתבקש להפנות את בקשתם לאותו לקוח או שותף.

זכויותיך ביחס לשותפינו העסקיים

אפשרויות מעקב

בהתאם למטרת טכנולוגיית המעקב (פונקציונליות, עריכת אנליזות, פרסום) וחוקי תחום השיפוט המקומי שלך, ייתכן שתוצג בפניך אפשרות להסכמה מוקדמת, הסכמה מרומזת, או היעדר

הסכמה מוקדמת למעקב המתבצע באתרים שלנו על ידי שותפים שיווקיים.

באפשרותך ללמוד עוד אודות קטגוריות שונות של קבצי עוגייה וטכנולוגיית מעקב אחרת בכל עת על ידי עיון בדף ההגדרות של קבצי העוגייה, וכן באפשרותך לאפשר או לנטרל את אותן קטגוריות וטכנולוגיות.

אפשרויות פרסום

אם אתה מעדיף לא לקבל הודעות פרסומיות בהתאמה אישית על סמך השימוש בדפדפן או במכשיר שלך, בדרך כלל תוכל להביע את העדפתך זו לא להמשיך לקבל את אותן ההודעות הפרסומיות המותאמות אישית. שים לב שתמשיך לראות פרסומות, אך הן כבר לא תהיינה עוד מותאמות לתחומי העניין שלך.

לביטול הסכמה לחשיפה ופרסום מבוסס-עניין על ידי חברות משתתפות, בקר בכתובת:

  • דף ביטול הסכמה לחשיפה לפרסום של ה- Digital Advertising Alliance (DAA) (http://optout.aboutads.info/) ודף ההורדות "AppChoices" מבוסס היישומים הניידים (https://youradchoices.com/appchoices)
  • דף ביטול הסכמה לחשיפה לפרסום של Network Advertising Initiative (NAI) (http://optout.networkadvertising.org/).
  • לאנשים באירופה, בקרו בדף ביטול ההסכמה לחשיפה לפרסום של European Interactive Advertising Alliance (EDAA) (http://youronlinechoices.eu).

זכויותיך ביחס לצדדים שלישיים שאינם שותפים

האתרים עשויים להעמיד לרשות הגולשים קישורים מאתרינו לאתרים, לתוכן, למוצרים ולשירותים של צדדים שלישיים שאינם מעבדים מידע אישי בקשר אלינו. בכל פעם שאתה עוקב אחר קישורים כאלה או מקיים עמם אינטראקציה, עליך לעיין במדיניות אשר פורסמה על ידי צדדים שלישיים אלה בנוגע לפרטיות וכן בנוגע לנושאים אחרים בטרם תשתמש בהם, שכן הודעת פרטיות זו חלה אך ורק על מידע אישי שנאסף על ידי רימיני סטריט או שותפיה השיווקיים או המשמש אותה או את שותפיה אלה בכפוף להסכם.

צור עמנו קשר

שאלות בנוגע להודעת פרטיות זו, תוכניתה של רימיני סטריט בעניין פרטיות או פרקטיקות רווחות שלה בעניין פרטיות יש להפנות לדוא"ל privacy@riministreet.com, או בדואר רגיל המופנה אל:

Rimini Street, Inc.
Attn: Privacy
3993 Howard Hughes Parkway,
Suite 500
Las Vegas, Nevada 89128 USA

בענייני פרטיות בלתי-פתורים של תושבי האזור הכלכלי האירופי ושווייץ

אם אינך מקבל במועד אישור על קבלת תלונתך, או אם תלונתך או פנייתך אינה מטופלת בצורה מספקת על ידי רימיני סטריט, יתכן שתלונתך תישקל על ידי מנגנון ערעורים/סעדים בלתי-תלוי: עבור סוגיות נתונים שבסמכות EA/EEA, פאנל שהוקם על ידי רשויות הגנת המידע של האיחוד האירופי ("פאנל DPA"), ועבור סוגיות נתונים שבסמכות שווייץ, ה- FDPIC השווייצרי. לשם כך, עליך לפנות למדינה או לרשות הלאומית להגנה על נתונים או לרשות הלאומית בנושאי עבודה בתחום השיפוט שבו הנך עובד. רימיני סטריט מסכימה לשתף פעולה ולקיים את החלטות פאנל DPA ו- FDPIC.

רימיני סטריט מתחייבת לשתף פעולה עם רשויות הגנת המידע של האיחוד האירופי (DPA) ועם הנציב הפדרלי השווייצרי להגנה על נתונים ומידע (FDPIC) ולעמוד בדרישות שעלו במסגרת הייעוץ שניתן על ידי רשויות כאלה בכל הנוגע לנתוני משאבי אנוש המועברים מהאיחוד האירופי ושווייץ בקונטקסט של יחסי העבודה.

באשר לחששות בלתי-פתורים של תושבי הכלכלות החברות ב-APEC CBPR

אם יש לך חשש בלתי-פתור כלשהו לגבי פרטיות או נתונים אישיים שבו לא טיפלנו בצורה מספקת, אנא פנה לגורם הצד-שלישי שלנו בארה"ב האמון על פתרון מחלוקות (ללא תשלום) באתר

https://feedback-form.truste.com/watchdog/request

שינויים להודעת פרטיות זו

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות את הודעת הפרטיות הזו בכל עת, ושינויים בלתי-מהותיים כלשהם יהיו תקפים עם פרסומם באתרים. לגבי כל שינוי משמעותי, נפרסם הודעה בולטת על שינוי מהותי בהודעת הפרטיות שלנו בדף הבית של האתרים בטרם השינוי ייכנס לתוקף. הגרסה האחרונה של הודעת הפרטיות תפורסם בראש עמוד זה.אנא בדוק שוב ולעתים תדירות, במיוחד בטרם תמסור מידע אישי כלשהו באתרים, על מנת לבדוק האם חל שינוי כלשהו בהודעת פרטיות זו.

אתר אינטרנט זה נבנה באמצעות תקני אינטרנט מודרניים שאינם נתמכים במלואם על ידי הדפדפן שלך. שקול לעדכן את הדפדפן שלך.

שדרג היום